I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Zeep

Resultaat 13–15 van de 15 resultaten wordt getoond

Een perfecte hygiëne is een groot goed. Daarom is een degelijk stuk zeep in huis ook absoluut geen overbodige luxe! Sterker nog, je mag het gerust noodzakelijk noemen. Wil je letterlijk schone handen door ook nog eens heel goed aan het milieu te denken? Dan zit je gebeiteld bij Clubeco! Wij hebben de beste en heerlijkst ruikende soorten Werfzeep voor je. Natuurlijk mogen de handigste hulpmiddelen om je blok zeep mee te bewaren en verdelen ook niet ontbreken. Neem dus snel een kijkje in het uitgebreide aanbod!

Zeep geuren

Zowel in de keuken als in de badkamer wil je naast schone handen ook van de heerlijkste zeep geuren kunnen genieten. Gelukkig biedt Clubeco je hierin een ontzettend ruime keuze! Van citrus tot olijf en van tayyibah tot roos, het ligt allemaal hier op je te wachten. Daar vergeet ik nog bijna te vermelden dat je onze zeep niet enkel voor de geuren en hygiëne van je handen koopt, maar ook voor allerlei schoonmaakklussen. In de omschrijving staat precies welke zeep waar precies geschikt voor is!

Zeep accessoires

Natuurlijk laat je je zeep niet zomaar ergens slingeren. Daar houden we bij Clubeco volop rekening mee! Kies uit de mooiste zeep accessoires in de vorm van bamboe bakjes die je zeepblokken perfect droog houden dankzij de handige uitlekgaten. Kan het nóg handiger? Jazeker! Dankzij een Foekje Fleur Bubble Buddy van gerecycled plastic kun je je zeep zowel bewaren als raspen. Dat betekent dat je er zelf een schoonmaakmiddel mee kunt fabriceren! Bekijk deze en andere zeep accessoires en maak je keuze.

Zeep kopen

Clubeco is dé online plek om op een milieubewuste manier je zeep te kopen. Leg je gewenste producten in je digitale winkelmand en reken deze zonder al te veel poespas af. Log in of koop zonder account; in dat laatste geval moet je natuurlijk wel nog even je naam en adresgegevens achterlaten. Vervolgens kun je je bestelling zelf afhalen in Leeuwarden, maar ik stuur die ook met net zoveel liefde naar je toe. Ook daarbij wordt moeder Natuur in acht genomen door waar het maar kan dozen te hergebruiken en met plasticvrije tape te verzegelen. Zo kies je voor zeep kopen met het hart op de juiste plek!