Werfzeep

De schoonste materialen zorgen voor de meest perfecte hygiëne. En dat is ook waarom je voor Werfzeep zou moeten kiezen! De bestanddelen van deze milieuvriendelijke zeep, goeddeels geplukt uit het Wickenburghse bos nabij Utrecht, verzekert je van een clean product waar geen schadelijke stoffen in zitten. Een klein team is verantwoordelijk voor een grote productie. Werfzeep wordt met zorg en liefde geproduceerd in hartje Nederland. Ontdek dit biologische merk nu zelf en draag jouw steentje bij aan een beter milieu!

Werfzeep varianten

De bestanddelen van iedere soort zeep verschillen weer van iedere andere. Daarover kunnen we je letterlijk in geuren en kleuren vertellen! Naast shampoo en honingzeep zijn alle Werfzeep varianten bijvoorbeeld veganistisch. Aan de basis liggen verschillende vruchten en planten, van roos tot citrus en van olijf tot… klei! Welk van deze en vele andere Werfzeep varianten maakt jou nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje en ontdek de vele mogelijkheden om een perfect schone huid met een heerlijke geur te combineren!

Werfzeep toepassingen

Tja, je handen wassen is natuurlijk de meest voor de hand liggende van alle Werfzeep toepassingen. Daarom ligt er vast en zeker binnen de kortste keren zo’n stuk heerlijk geurend blok in jouw keuken en/of badkamer. Maar wist je dat je er ook daadwerkelijk mee kunt schoonmaken? Met behulp van een Foekje Fleur zeeprasp maak jij je eigen reinigingsmiddel! Bovendien zit er zelfs een heerlijke shampoo tussen. Zo zie je maar weer hoe breed de vele Werfzeep toepassingen zijn.