Naïf

De allerbeste verhalen hebben een heel bijzonder begin en Naïf is op deze regel geen uitzondering. Twee mannen werden allebei voor het eerst vader en ontdekten dat vele verzorgingsproducten voor baby’s schadelijke ingrediënten bevatten. Dat moest anders! Zo schonken zij ook nog eens het leven aan Naïf, hét merk voor natuurlijke huidverzorging. Ben je benieuwd naar wat zij allemaal te bieden hebben? Dan is een blik werpen in ons aanbod precies wat je moet doen!

Naïf baby

Niets is zo zacht als de huid van je kleine wolk. En dankzij de Naïf baby producten blijft dat zo! Denk hierbij aan plasticvrije billendoekjes, verzachtende babyolie en een miniset met de meest uiteenlopende verzorgingsproducten voor jouw bundle of joy! Een merk met oog op jouw kleine is het beste hulpmiddel dat jij je als ouder kunt wensen. Want wanneer Naïf niet alleen goed is voor je baby maar ook voor het milieu, dan weet je gewoon dat dit je lievelingsmerk is.

Naïf volwassenen

Sommige merken zijn zo goed dat ze zich niet eens op een breed publiek hoeven te richten… de mensen vinden het vanzelf wel! Dat is dus ook gebeurd met Naïf; oorspronkelijk voor kinderen, maar volwassenen willen ook verzorgingsproducten kunnen gebruiken die geen vervuilende materialen bevatten. De breinen achter het merk zullen hebben gedacht: u vraagt, wij draaien. En dus staat er nu in menig badkamer een reinigende face wash of circulaire gezichtsscrub voor mensen die de luier allang en breed zijn ontgroeid. Ontdek de vele milieuvriendelijke producten van Naïf voor volwassenen!

Naïf kopen

Uiteraard kies je voor Clubeco om je ecovriendelijke producten van Naïf te kopen. En ook wji houden rekening met het milieu door je bestelling te verpakken in hergebruikte dozen, die worden verzegeld met plasticvrije tape! Werp bovendien eens een blik in de rest van het uitgebreide Clubeco aanbod. Daar vind je nog veel meer producten die je samen met je Naïf artikelen kunt kopen. Met deze aanschaf help je jezelf én de wereld telkens een beetje beter te maken!