I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Pandoo

Verantwoordelijker omgaan met onze planeet. Dat is de missie van het in Duitsland gevestigde bedrijf Pandoo! Hun producten zijn allemaal gemaakt van bamboe en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Minder plastic en meer duurzaamheid zou een perfecte slogan voor ze zijn. Pandoo wil mensen inspireren om bewuster om te gaan met natuurlijke grondstoffen en de planeet mooi achterlaten voor iedere volgende generatie, mede door zich in te zetten voor de vermindering van onze CO² uitstoot.

Pandoo artikelen

Bij Clubeco kun je terecht voor Pandoo haarborstels, make-up pads en doeken gemaakt van bamboe. Ja, ook die laatste twee! Alle producten voor gezichts- en haarverzorging zijn 100% biologisch en ook nog eens ontzettend duurzaam. Je kunt dus nog jaren vooruit wanneer je een borstel of ander badkamerproduct van dit gevierde merk aanschaft. Dat is goed voor de planeet, voor jezelf, én je portemonnee. Kortom, onze Pandoo artikelen staan garant voor een echte win-win-winsituatie! Neem een kijkje en maak je keuze.

Pandoo producten bestellen

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een beter milieu door bewuster te kiezen voor je producten? Kies er dan voor om producten van Pandoo te kopen bij Clubeco! Ons brede assortiment biedt je een groot aantal opties om jezelf milieubewust te verzorgen. Houd ook onze pagina met aanbiedingen in de gaten, aangezien daar Pandoo producten tussen kunnen zitten die sterk zijn afgeprijsd of zelfs ons aanbod gaan verlaten. Zodra je een bestelling hebt gedaan, wordt die supersnel en duurzaam naar je verzonden!