Nuud

Lekker in je vel zitten heeft een hoge prioriteit. En daar komt Nuud je een handje bij helpen! Vanaf nu gaat het er niet meer om dat je geurtjes wegwerkt; ze worden door een preodorant – nee, dat is geen typfout – namelijk voorkomen! Zodra je gaat sporten of je wilt voorbereiden op een hete, zomerse dag, is Nuud er om te zorgen dat je je fris zult voelen, de hele dag lang. En dat laatste bedoelen we letterlijk!

Nuud voordelen

Er zijn genoeg geurvreters op de markt, voor lichamelijk of ander gebruik. Maar met Nuud profiteer je van diverse unieke voordelen. Breng je de preodorant aan, dan ben je tussen de drie en zeven dagen beschermd tegen nare luchtjes. ja, dat lees je goed! Bovendien heb je met een tube van 20ml genoeg voor tien weken. Bovendien, of je nu gaat sporten, bakken in de zon, de zee in, douchen of iets anders, dan zal het middel er niet minder actief van worden.

De vele Nuud voordelen beperken zich overigens niet tot jouzelf: er zitten namelijk geen microplastics of nanodeeltjes in, wat inhoudt dat de preventieve en duurzame deodorant – of preo dus eigenlijk – geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu. Ook de verpakking vormt geen belasting voor Moeder Natuur!

Nuud ingrediënten

We kunnen je vast van alles wijsmaken, maar wat zit er dan eigenlijk in dit wondermiddel? Nou, de Nuud ingrediënten omvatten onder andere ecocert zilver dat bacteriën tegenhoudt die de oorzaak zijn van transpiratielucht. En kokosolie om de smeerbaarheid te verhogen. Wonderolie maakt je huid soepel en zacht en zinkoxide reinigt je huid en zorgt voor meer effectiviteit van deze preodorant. Verdere Nuud ingrediënten zijn Amandelolie die de droge en/of gevoelige huid verzorgt, minerale klei die de stroperigheid optimaliseert, plantaardige emulgator die alle bestanddelen perfect mengt en smeerbaar maakt in welke temperatuur dan ook en carnaubawas die Nuud extra stevig maakt.

Nuud kopen

We snappen dat je zit te trappelen van ongeduld na het lezen over deze fabuleuze alternatieve deodorant. Goed nieuws dan: bij Clubeco kun jij jouw Nuud Starter Pack kopen! Hierin zit één 15ml tube waar je wel zes tot zeven weken mee uit de voeten kunt. Zodra je eenmaal bent overtuigd, wil je natuurlijk je vreugde delen met je directe omgeving. Gelukkig kunnen we je ook hierin van dienst zijn! Door een Nuud Family Pack te kopen, heb je vier tubes met ieder 20ml erin. Genoeg voor een volledig fris gezin, dachten we zo!