I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Hevea

Elk product en ieder merk begint met een doel, en Hevea vormt hierop geen uitzondering. Terese Hoffeldt begon met haar missie vlak nadat ze moeder werd. Ze wist dat haar pasgeborene aan schadelijke stoffen zoals plastic kon worden blootgesteld, wat haar aanzette tot een zoektocht naar alternatieven. En waar die er niet waren, maakte ze die zelf! Hevea is niet alleen de merknaam, maar ook het rubber waar de verschillende artikelen van gemaakt worden. Die zijn dus vriendelijk voor de natuur en bovendien ongevaarlijk voor kinderen!

Hevea duurzaam

Wij zouden Clubeco niet zijn als we voorbij gingen aan Hevea, een duurzaam merk dat, net als wij, een verschil probeert te maken. Want niet alleen worden de flessen en spenen die onder deze naam op de markt worden gebracht milieuvriendelijk geproduceerd, ze laten ook een minimale CO² afdruk achter. Al helemaal omdat ze een heel leven lang meegaan. Nou zullen je kinderen deze producten na een paar jaar wel ontgroeien, maar Hevea is zo duurzaam omdat je zo’n babyfles heel gemakkelijk een tweede leven geeft door het na eigen gebruik aan een kersvers ouderpaar te schenken!

Hevea producten

In ons brede assortiment vind je verschillende Hevea producten voor je kroost. Bijvoorbeeld babyflessen met een inhoud van ieder 120 of zelfs 240ml, per twee stuks verpakt. Dan heb je natuurlijk ook nog een natuurrubberen flesspeen nodig voor je baby. Die kleine groeit natuurlijk als kool, zodat je al gauw een groter exemplaar nodig gaat hebben. Hevea producten zijn bovendien heel gemakkelijk schoon te maken door ze te steriliseren in kokend water. Hierna zijn ze supersnel weer klaar voor gebruik!

Hevea kopen

Je bent bij Clubeco aan het juiste adres om artikelen van Hevea te kopen voor je baby! Ook andere producten om de zorg voor je kind gemakkelijk te maken vind je bij ons. Denk bijvoorbeeld aan billendoekjes, babyolie, speciale shampoo, een kleurrijk aankleedkussen en nog veel meer! Bestel vóór het middaguur, zodat je product dezelfde dag nog wordt verzonden. Woon je in de omgeving van Leeuwarden? Dan is bezorging altijd gratis. Dat geldt ook bij bestellingen vanaf €50 door heel Nederland. Een mooier argument om producten van Hevea te kopen bij Clubeco kunnen we haast niet verzinnen!