HappySoaps

Hygiëne is voor ons allemaal een hoofdprioriteit. Maar een schoon leefmilieu ook. Het ene lijkt behoorlijk ver van het andere weg te staan, maar de initiatiefnemers van HappySoaps leggen deze twee doelen toch direct naast elkaar! Want uiteraard wil je gebruikmaken van een degelijk verzorgingsproduct, maar heb je meestal toch te maken met een overvloed aan plastic verpakkingen. Die komen dan weer in de oceaan terecht. Marcel en Marco, die HappySoaps oprichtten, dachten daar anders over. Zowel hun producten als de verpakkingen die daarbij horen zijn namelijk 100% plasticvrij!

HappySoaps producten

Bij Clubeco heb je de keuze uit vele verschillende natuurlijke HappySoaps producten. Naast zeep zijn er ook verschillende shampoos en conditioners die in verschillende geuren en varianten verkrijgbaar zijn. Ben je toe aan een solide scheerbeurt? Dan is een shaving bar met kokos of munt precies wat je nodig hebt! Voor onder de douche is er de meest uitgebreide collectie aan shampoos. Kortom, dankzij de grote diversiteit aan HappySoaps producten kun jij je lichaam zowel betaalbaar als ecologisch verantwoord verzorgen!

HappySoaps blikjes

Zodra je een zeep, shampoo of conditioner hebt gebruikt, moet die goed kunnen drogen. Bovendien wil je die ook heel gemakkelijk met je mee kunnen nemen. Daarvoor hebben we speciale HappySoaps blikjes in diverse formaten op voorraad! Voor zowel de ronde als de rechthoekige bars kun je een geschikte variant uitkiezen. Wanneer je op reis gaat, kun je de HappySoaps blikjes – met zeepstuk, uiteraard – heel gemakkelijk aan de inhoud van je koffer toevoegen. Veel ruimte nemen ze gelukkig niet in!

HappySoaps kopen

Clubeco is dé plek om jouw zeepstukken en accessoires van HappySoaps te kopen. Wanneer je er eenmaal aan begint, kan je badkamer straks niet meer zonder! Dankzij de gevarieerde shampoos profiteer je ook nog eens van de allerbeste haarverzorging. En ook voor je baby heb je een ruime keuze uit de fijnste zeepjes! En naast al die voordelen zijn deze producten ook nog eens volledig ingericht op het besparen van het milieu. Genoeg reden dus om je HappySoaps bars te kopen bij Clubeco!