I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

The Humble Co.

In 2013 zag The Humble Co. het levenslicht. De producten van dit merk zijn ontwikkeld door tandartsen en bieden het beste op het gebied van eco-vriendelijke mondverzorging. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat ze extra lang meegaan en het milieu niet onnodig belasten. The Humble Co. stelt professionele zorg voorop, maar in hun missie staat ook het milieu centraal. En daar staan wij als Clubeco natuurlijk helemaal achter! Bekijk nu hoe jij zowel je mondverzorging als de wereld kunt verbeteren.

The Humble Co. tandenborstels

Voor zowel kinderen als volwassenen hebben wij de beste The Humble Co. tandenborstels ons ons brede aanbod opgenomen. Kies uit borstels van BPA-vrij nylon-6 in verschillende vrolijke kleuren, die bevestigd zijn aan een bamboe handvat. Kortom, het gehele product is biologisch afbreekbaar! De aankoop van The Humble Co. tandenborstels staat bovendien gelijk aan een donatie aan The Humble Smile Foundation, een stichting die zich inzet voor degelijke mondverzorging voor kansarme kinderen over de hele wereld!

The Humble Co. mondwater

Na het poetsen is het heel verstandig om je mond goed om te spoelen. Niet enkel met kraanwater, maar ook met The Humble Co. mondwater! Het geeft je mond een heerlijk schoon en fris gevoel. Kies uit de varianten Coconut en Fresh Mint. Voor 96% bestaan deze producten uit natuurlijke ingrediënten, ze bevatten geen alcohol of kleurstof. Bovendien is The Humble Co. mondwater veganistisch en wordt het verpakt in flesjes van gerecycled plastic! Dankzij de fluoride help je met dit product gaatjes te voorkomen. Dat moet ook wel wanneer het door tandartsen ontwikkeld is.

The Humble Co. accessoires

Er zijn diverse handige The Humble Co. accessoires die in jouw badkamer absoluut onmisbaar zijn! Zo hebben we bamboe kokers voor diverse maten, waarin je je tandenborstel veilig op kunt bergen. Zit er iets vast tussen je tanden wat je er met geen mogelijkheid uit krijgt? Dan moet je onze bamboe tandenragers hebben. Bescherm je tanden door te drinken uit bamboe rietjes; deze zijn opnieuw te gebruiken en worden geleverd met een handige borstel. En ook tandenstokers en wattenstaafjes van bamboe behoren tot de The Humble Co. accessoires die we met trots aanbieden bij Clubeco!

Toont alle 14 resultaten