I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Food Huggers

Het is altijd jammer wanneer je maar een gedeelte van een stuk fruit of groente gebruikt en de rest daarna moet weggooien. Soms vergaat het waar je bij staat, zeker in de zomer. Maar Food Huggers zijn de oplossing! Deze houden je etenswaren langer goed. Ze zijn gemaakt van siliconen, zodat de productie van deze handige keukenhulpjes geen belasting vormt voor het milieu. Zo heeft iedereen er wat aan. Mooi toch? Ga verspilling tegen met Food Huggers!

Food Huggers gebruiken

Het is ontzettend eenvoudig om Food Huggers te gebruiken. Stel, je hebt een citroen gesneden, maar voor de ene helft vind je niet zo snel een toepassing. Selecteer dan een model van het juiste formaat en plaats dat om het fruit heen. Nu kun je de citroen gerust enkele dagen laten staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat deze bederft! Je kunt natuurlijk ook je Food Huggers gebruiken voor veel grotere of kleinere stukken fruit en groente. En zolang ze daar helemaal omheen passen, zijn ze ook nog eens lucht- en waterdicht!

Food Huggers schoonmaken

Ze zijn ontzettend handig en veelzijdig, maar je moet je Food Huggers wel schoonmaken. Dat is gelukkig heel eenvoudig. Je hoeft ze enkel af te wassen met een sopje, samen met al je snijplanken, bestek, borden, koppen, schotels, etc.. Het hoort gewoon bij de afwas thuis en je kunt ze zo vaak je wilt hergebruiken. Maar bij tijdgebrek is reinigen een stuk eenvoudiger! Food Huggers schoonmaken kun je ook heel simpel doen in je vaatwasser. Zodra die klaar is met draaien, kun je ze direct weer gebruiken.

Food Huggers kopen

Clubeco is dé plek om jouw Food Huggers te kopen! Samen met andere ecologische keukenaccessoires zoals zeepbakjes, afwasborstels en nog veel meer heb jij alles in huis om van je keuken een zo milieuvriendelijk én efficiënt mogelijke plek te maken. Passen jouw voedselwaren niet in deze handige accessoires? Dan kun je ook handige Hugger Bags samen met je Food Huggers kopen! Deze sluiten hermetisch af, zodat de inhoud nog veel langer meegaat. Zoek jouw favoriete kleuren en de handigste formaten uit en plaats je bestelling online!

Toont alle 3 resultaten