I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Loofy's

Zoals zoveel prachtige initiatieven begon Loofy’s als een persoonlijke missie. Reizen naar Bangkok en Bali, waar plastic afval een constante was, inspireerden Dorien Beijk om haar eigen onderneming te starten. Circulaire economie en duurzaamheid vormen hierin de leidraad. Het resultaat is Loofy’s, een merk dat enkel plasticvrije hygiëne producten op de markt brengt! Bij Clubeco kun je nu kiezen uit verschillende shampoo- en conditioner bars, die jouw haren op een eco-vriendelijke manier tot in de puntjes verzorgen.

Loofy’s shampoo

Ieder haartype heeft baat bij Loofy’s shampoo! Ook qua lengte zijn er geen beperkingen op het gebruik ervan. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en geuren, zoals geel (calendula en papaver), groen (limoengras) en rood (grapefruit) om je haren te wassen en een aroma naar wens mee te geven. Al wat je hoeft te doen is onder de douche je haren helemaal nat te maken, tot achter je oren en bij je kruid. Wrijf de bar tussen je handen en laat deze schuimen. Verdeel het schuim van je Loofy’s shampoo rustig over je hoofdhuid en spoel het vervolgens helemaal uit. Simpel toch?

Loofy’s conditioner

Nadat je de shampoo uit je haar verwijderd hebt, is het tijd om je Loofy’s conditioner erbij te pakken. Deze verdeel je op dezelfde manier over je haren, maar zorg er wel voor dat die niet meer helemaal nat zijn. Brengt het voornamelijk aan op de punten en laat het intrekken voor minimaal twee minuten. Gebruik lauw tot warm water om het schuim uit te spoelen. Belangrijk: je Loofy’s conditioner moet goed kunnen drogen om er extra lang van te profiteren, bijvoorbeeld op een bamboe bakje, Bubble Buddy of andere zeep accessoire.

Loofy’s kopen

Je maakt de wereld werkelijk een stukje beter door shampoos en conditioners van Loofy’s te kopen bij Clubeco. Deze producten zijn namelijk veganistisch, schuimen perfect en gaan ontzettend lang mee! Ook andere milieuvriendelijke haarverzorging artikelen zijn volop verkrijgbaar in ons uitgebreide assortiment. Daarnaast kun je allerlei andere handige en onmisbare spullen voor in de badkamer samen met je Loofy’s bars kopen. Heeft je baby extra aandacht en liefde nodig? Ook dan moet je bij ons zijn! Wat je ook maar bij Clubeco bestelt, je kunt ervan uitgaan dat alle merken zijn opgericht met de gedachte om mens én natuur te besparen.