• Plasticvrije producten & verzending
  • Gratis verzending v.a. 55 euro of gratis afhalen bij Clubeco
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

Levertijd

Let op: in verband met zwangerschapsverlof is de levertijd vanaf 15 juni 2020 maximaal 3 werkdagen. Ik pak je bestelling nog steeds met alle plezier in. Ik hoop op je begrip! 😀

 

Wanneer je je bestelling voor 17:00 op een werkdag plaatst, heb je de producten de volgende dag al in huis. Alle bestellingen die na 17:00 geplaatst zijn, worden de volgende werkdag verzonden. Mochten het om wat voor reden ook niet lukken om de levertijd te halen, dan krijg je hier zo snel mogelijk bericht over.

Alle bestellingen worden plasticvrij verzonden. Clubeco maakt gebruik van kartonnen verpakkingen en plasticvrije verpakkingstape. Voor de verzending worden zoveel mogelijk oude dozen hergebruikt, zoals de dozen van de leveranciers. Deze zijn vaak maar 1x gebruikt en zien er nog netjes uit. Op die manier hoeven er minder nieuwe dozen geproduceerd te worden en dat scheelt het kappen van bomen. De bezorging wordt gedaan door de bezorgers van PostNL. Zij kunnen tussen 8:00 en 21:30 voor je deur staan met je Clubeco bestelling.

Je kunt de zending volgen aan de hand van de Track & Trace code van PostNL. Deze Track & Trace code krijg je toegestuurd in een e-mail wanneer Clubeco de zending heeft verstuurd.