Levertijd

Voor 23:59 besteld = volgende dag verzonden. Mochten het om wat voor reden ook niet lukken om de levertijd te halen, dan krijg je hier zo snel mogelijk bericht over.

Alle bestellingen worden plasticvrij verzonden. Clubeco maakt gebruik van kartonnen verpakkingen en plasticvrije verpakkingstape. Voor de verzending worden zoveel mogelijk oude dozen hergebruikt, zoals de dozen van de leveranciers. Deze zijn vaak maar 1x gebruikt en zien er nog netjes uit. Op die manier hoeven er minder nieuwe dozen geproduceerd te worden en dat scheelt het kappen van bomen. De bezorging wordt gedaan door de bezorgers van PostNL. Zij kunnen tussen 8:00 en 21:30 voor je deur staan met je Clubeco bestelling.

Je kunt de zending volgen aan de hand van de Track & Trace code van PostNL. Deze Track & Trace code krijg je toegestuurd in een e-mail wanneer Clubeco de zending heeft verstuurd.

Bestellingen in Leeuwarden en Hurdegaryp die worden bezorgd met onze eigen fietsbezorgservice, worden vaak dezelfde dag of de volgende dag geleverd. Lees meer over de fietsbezorging Leeuwarden.