I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

FAQ

Ik wil graag meer informatie over een product.
Dat mag altijd. Stuur een mailtje naar hester@clubeco.nl en omschrijf wat je wilt weten. Dan help ik je verder.

Help! Ik heb het verkeerde adres opgegeven. Kan ik dit nog veranderen?
Rustig aan, we kunnen dit samen oplossen. Wanneer je ontdekt dat je een verkeerd adres hebt opgegeven, stuur dan gelijk een e-mail naar info@clubeco.nl. Ik stuur dan zo snel mogelijk een reactie of het gelukt is om het adres te wijzigen. Tot het moment dat de bestelling verstuurd is, kan er nog geprobeerd worden om wijzigingen te maken.

Kan ik een product ruilen?
Dat kan zeker. Je kunt het product retour sturen naar Clubeco. Alle informatie voor het retourneren van een product kan je vinden op de pagina retourneren.

Wat moet ik doen wanneer ik mijn bestelling niet ontvang?
Je hebt een e-mail gekregen waar een Track&Trace code in staat. Wanneer je de link volgt kun je precies zien waar je pakket zich bevind. Heb je de code nog niet ontvangen? Dan is je pakket nog niet te volgen momenteel. Als je even wacht ontvang je de code alsnog. Staat er dat je pakket bezorgd is, maar is dit niet het geval? Neem dan contact op met PostNL.

Hoe kwam je eigenlijk op het idee om Clubeco te starten?
Al sinds ik me kan herinneren ben ik een enorme dierenvriend. Ook ben ik in een milieubewust gezin opgegroeid. De afgelopen jaren bleef ik het gevoel houden dat ik graag iets voor de wereld wil betekenen. Ik begon me steeds meer te verdiepen in de plasticsoep en plasticvrij leven.

Nadat ik tijdens mijn huwelijksreis in Sri Lanka ontdekte hoeveel plastic er in de natuur ligt, (zelf op 10km uit de kust op de bodem van de oceaan troffen we plastic, verpakkingen en plastic stoelen aan!), was het duidelijk. Ik zet mijn marketingachtergrond in om te helpen met het invoeren vam milieuvriendelijke veranderingen in het dagelijks leven van consumenten.

Door stapje voor stapje plastic producten, of producten met veel chemicaliën, te vervangen door een beter alternatief, maken we de wereld een beetje mooier.

Na maanden van voorbereiding (en vooral héél héél veel uitzoekwerk om de beste producten te selecteren) is Clubeco live gegaan op 28 november 2019.