Keuken

Een betere wereld begint in… de keuken! Echt waar? Ja, natuurlijk! En dat bewijs ik met behulp van verschillende handige accessoires die rekening houden met het milieu. Voedselwaren blijven langer goed, Moeder Aarde wordt niet belast, jij eet en leeft er gezond van… kortom, iedereen heeft er baat bij. Alle hulpjes voor de keuken die je bij Clubeco vindt zijn bovendien handig schoon te maken of helpen je om je handen, ingrediënten en/of borden en bestek grondig te reinigen.

Duurzame keuken

Ban plastic van je aanrecht, of zorg er in ieder geval voor dat dit gerecycled is. Creëer zodoende voor jezelf een duurzame keuken! Zo zijn onze Food Huggers gemaakt van platinum siliconen en vrij van BPA en ftalaten. Ze bestaan uit zakjes waarin je verschillende soorten voedsel kunt bewaren, evenals herbruikbare verskapjes waarmee je de overgebleven helft van een gesneden stuk groente of fruit gemakkelijk kunt bewaren! Deze onmisbare instrumenten voor dé duurzame keuken worden per vijf verpakt en hebben uiteenlopende diameters. Zo kun je ze zelfs gebruiken als vervangers voor potdeksels of om conservenblikken mee af te sluiten!

Afwashulp keuken

Zo. Nadat je heerlijk hebt gegeten breekt het moment aan om pannen, borden en bestek weer helemaal schoon te gaan maken. Dus kun je wel een afwashulp in de keuken gebruiken! We hebben verschillende soorten zeep voor je, plus diverse raspen die voorkomen dat je bij de supermarkt een afwasmiddel moet kopen waar schadelijke stoffen in zitten. Je haalt de zeep door de rasp en van wat je opvangt maak je weer een afwasmiddel! Handig hè? Verder ben je bij ons aan het juiste adres voor een Loofco flessenborstel waarmee je kopjes, glazen, potten en – uiteraard! – flessen van binnen grondig schoonmaakt. Een kind kan de (af)was doen met de superhandige afwashulp producten in de keuken van Clubeco.

Keuken producten kopen

Leuk dat je bij ons je keuken producten wilt kopen! Al wat je hoeft te doen is je producten in je digitale winkelmand te leggen en deze af te rekenen. Wanneer je niet bent ingelogd, moet je nog wel even je naam en adresgegevens invullen. Daarna geef je aan hoe je je bestelling wilt ontvangen: haal je die zelf af in Leeuwarden, pik je die op bij een PostNL locatie of wil je het liever op je werk- of thuisadres laten bezorgen? Kan allemaal! Zo makkelijk is het om keuken producten te kopen die ontwikkeld zijn om rekening te houden met het milieu.