I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Mondverzorging

Een gezond stel tanden neemt zorg uit handen. Dat is onze eigen variatie op een welbekende spreuk. Niettemin is dit een waarheid als een koe, want mondverzorging is een vorm van hygiëne die je absoluut serieus moet nemen. Voorkom tandplak, gaatjes en erger met de diverse producten die je vindt bij Clubeco. Deze zijn ook nog eens duurzaam en gedeeltelijk – of zelfs geheel – biologisch afbreekbaar! Bovendien zijn alle artikelen in onze mondverzorging afdeling vrij van plastic en andere schadelijke stoffen die anders in jouw lichaam of de oceaan terecht zouden komen. Kortom, iedereen wint! Behalve de bankrekening van je tandarts.

Mondverzorging tandenborstel

Het zal je niet verbazen dat de meest grondige mondverzorging met een tandenborstel begint. Voor zowel kinderen als volwassenen bestel je bij Clubeco eenvoudig een bamboe exemplaar van The Humble Co.. In plaats van plastic wordt bewust gekozen voor een natuurlijk materiaal, zodat het in zowel de productie als bij de afvalverwerking niet voor schade aan het milieu zorgt. Bovendien zijn de haren gemaakt van BPA-vrij nylon, zodat je geheel milieubewust bezig bent met je mondverzorging. Je tandenborstel neem je bovendien overal gemakkelijk mee naartoe in een bijpassende bamboe koker!

Mondverzorging mondwater

Na het poetsen goed spoelen laat zien hoe serieus jij je mondverzorging neemt. Met mondwater uit het brede Clubeco assortiment kom jij in alle hoeken en gaten! Je hebt de keuze tussen de varianten munt en kokos. Hiermee ga je een droge mond tegen en genees je eventuele wondjes. Bovendien worden ontstekingen geremd; dat is nog eens mondverzorging! Het mondwater wordt geleverd in 500ml flesjes van gerecycled plastic. Ga met een fris gevoel de deur uit!

Mondverzorging kopen

Met slechts enkele klikken kun jij bij Clubeco de allerbeste en meest milieuvriendelijke mondverzorging kopen. Tandenborstels, mondwater, lippenbalsem, tandenstokers en nog veel meer accessoires zorgen ervoor dat jij je ivoor met de grootst mogelijke zorg behandelt. En je weet op die manier zeker dat je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft! Ook andere producten voor in de badkamer kun jij samen met je ecologische mondverzorging kopen. Denk bijvoorbeeld aan zeep, haarverzorging en nog veel meer!