Haarverzorging

Wie zichzelf tot in de puntjes wil onderhouden, besteedt natuurlijk ook voldoende aandacht aan haarverzorging. Voor de beste producten op dit gebied ben je bij Clubeco helemaal aan het juiste adres! Onze artikelen zijn milieuvriendelijk en bevatten geen schadelijke ingrediënten. Zo weet je zeker dat jij met jouw haarverzorging gezond en verantwoord bezig bent. Bekijk de vele opties in ons uitgebreide assortiment en plaats je bestelling online!

Haarverzorging hout en bamboe

Een kam en een borstel zijn waarschijnlijk de eerste producten waar je aan denkt bij haarverzorging. Voor modellen van hout en bamboe uit de koker van Croll & Denecke moet je absoluut bij ons zijn! Dit Duitse merk levert al sinds 1897 de meest duurzame verzorgingsproducten en accessoires. Hun kammen en borstels zijn compleet veganistisch en volledig biologisch afbreekbaar. Bovendien zien deze praktische topproducten voor haarverzorging van hout en bamboe er ook nog eens prachtig uit!

Haarverzorging shampoo en conditioner

In model brengen is één ding, maar voor optimale haarverzorging heb je ook shampoo en conditioner nodig. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in de vorm van handige bars van de merken Loofy’s en HappySoaps. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende kleuren en geuren, zodat je altijd fris aan je dag kunt beginnen. Naast haarverzorging in de vorm van shampoo en conditioner voor volwassenen hebben we ook Naïf shampoo voor de allerkleinsten onder ons. De tube is gemaakt van bioplastic en de inhoud bevat bovendien geen schadelijke stoffen!

Haarverzorging kopen

Wie de beste en meest milieuvriendelijke producten voor haarverzorging wil kopen, komt automatisch bij Clubeco terecht! Hiermee verzorg jij je haar in de badkamer met de liefde en aandacht die het verdient. Kun je daarnaast ook nog wel wat ecovriendelijke zeep en producten voor mondverzorging gebruiken? Kijk dan nog even verder in onze uitgebreide webwinkel. Deze artikelen kun je heel gemakkelijk samen met je plasticvrije haarverzorging kopen. Want zowel voor jezelf als voor het milieu wil jij natuurlijk niks minder dan het allerbeste!