I.v.m. vakantie worden bestellingen vanaf 26 september weer verstuurd

Baby

Als er één monument voor jouw geluk bestaat, is het wel je baby. Dit lachebekkie heeft nog een hele toekomst voor zich maar aanvankelijk uiteraard veel zorg nodig. En die kun jij je kleine wolk geven met de vele verschillende baby artikelen van Clubeco! En wij zouden deze naam geen eer aan doen als deze producten niet van de meest milieuvriendelijke materialen waren gemaakt. Dat is niet alleen goed voor de natuur maar ook voor je baby. Iedereen blij!

Baby hygiëne

De beste manier om je pasgeborene aan je te binden is door hem of haar te wassen. Zo ontstaat er direct huid-op-huid contact en een unieke vertrouwensband. Zo zie je maar weer wat baby hygiëne teweeg kan brengen! En daar komen onze veelzijdige artikelen ook heel mooi van pas. Denk aan diverse soorten zeep, plus babyolie voor ná het badderen. Wees grondig met het verschonen door plasticvrije Naïf babydoekjes te gebruiken. Voor jouw baby is alleen de beste hygiëne goed genoeg!

Baby verschonen

Naast milieuvriendelijke billendoekjes heeft Clubeco nog veel meer voor je om je baby te verschonen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige luieretui om de luiers voor je kleine in te bewaren. De beide varianten met zowel krokodil als aapje hebben bovendien een matchend aankleedkussen én speendoekje in ons brede assortiment. Die laatste is bedoeld om te voorkomen dat je kindje zijn of haar speen verliest. Dankzij de handige Clubeco baby producten wordt verschonen en weer aankleden een peulenschil!

Duurzame baby artikelen kopen

Wil jij baby artikelen kopen die een zo klein mogelijke belasting vormen voor de natuur? Dan zit je helemaal goed bij Clubeco! Alle producten in ons uitgebreide aanbod zijn gemaakt van biologische en anderszins milieuvriendelijke materialen. Het is sowieso met het oog op de gezondheid van je baby verstandig om artikelen te kopen die niet vervuilend zijn. Maak daarom je keuze in de Clubeco webshop, leg je artikelen in je digitale winkelmand en plaats je bestelling!